PehmoShop_kantokoppa_logo

PEHMOSOPPI

Käsityöohjeita vaatetukseen, leikkiin ja kotiin

Pehmosopen tarina

Pehmon kantokoppa

Pehmosoppi on syntynyt pehmolelujen kantokopan ympärille. Jouluna 2020 perheemme lapset halusivat saada lahjaksi kantokopan pehmoeläimille ja eläinlääkärin lelusetin. Sopivaa kantokoppaa ei kuitenkaan löytynyt eläinlääkärin lelusetin kaveriksi. Siksi ompelin ja suunnittelin kantokopan pehmoleluille.

Kantokopat ovat olleet leikeissä mukana ja reissuissa pehmolelut ovat matkustaneet niissä turvallisesti perille. Kantokoppa on tilava, joten sinne mahtuu useampikin pehmo ja toisaalta mukaan otettavien pehmojen määrä on helppo rajata vain kantokoppaan mahtuviin.

Pehmosopen taustalla olen minä – Raija, kotisivuja ja digitaalista markkinointia tekevän Webbee oy:n yrittäjä. Käsityöt ovat aina olleet rakkain harrastukseni. Ompelusta innostuin yläasteella ja tein silloin muun muassa toppeja ja hameita itselleni. Nykyisin ompelen perheellemme monipuolisesti vaatteita miehen paidat, lapsille kaikkea alusvaatteista takkeihin ja itselleni sen mitä muilta töiltä ehdin.

Aina välillä haaveilin ompeluun liittyvästä ammatista, ja Pehmosopen kautta pääsen toteuttamaan unelmaani ja hyödyntämään sekä jakamaan osaamistani käsitöiden saralta.

Tilaa PehmoShopin uutiskirje

Pehmolelun kantokoppa ohjeet

PehmoShopin uutiskirjeen tilaamalla hyväksyt PehmoShopin tietosuojaehdot. Uutiskirjeen tilaamisen voi lopettaa milloin tahansa.