Toimitusehdot

Pehmosoppi on Webbee oy:n (3193006-7) ylläpitämä verkkopalvelu ja -kauppa, jossa myyjänä on Webbee oy. Seuraavia tilaus- ja toimitusehtoja sovelletaan Webbee oy:n ja sen kuluttaja-asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa.

Webbee oy myy verkkokaupan kautta tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille (kuluttaja-asiakas) Suomeen. Kaikki sivustolla näkyvät hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Webbee oy pidättää oikeuden hinnan että toimitusehtojen muutoksiin.

Tilaaminen

Tilaaminen tapahtuu verkkokaupassa lisäämällä tuote ostoskoriin, vahvistamalla tilaus ja maksamalla tilaus maksupalvelussa.

Maksutavat

Tilauksen voi maksaa luottokortilla Stripe-maksupalvelun tai vaihtoehtoisesti viitemaksun avulla. Mikäli maksat viitemaksua käyttäen, huomioi, että linkki ohjeen lataamiseen tulee sähköpostiin vasta, kun maksu näkyy Webbee oy:n tilillä, tähän voi kulua useampi pankkipäivä. Lisäksi loma-aikoina voi ilmetä viivettä viitemaksua käyttävillä.

Tilausvahvistus

Kun olet tehnyt tilauksen, sähköpostiisi tulee vahvistus, että tilauksesi on vastaanotettu.

Toimitus

Stripe-maksutavan kautta tilattujen tuotteiden latauslinkki lähetetään heti onnistuneen maksun jälkeen siihen sähköpostiosoitteesee, jonka tilauksen yhteydessä ilmoitit. Jos latauslinkkiä ei tule, tarkista roskapostikansio, jos sielläkään ei ole linkkiä, ole yhteydessä asiakaspalveluun: info@pehmosoppi.fi. Mikäli suoritat maksun viitemaksuna, tilaus toimitetaan heti, kun maksu tulee Webbee.oy:n tilille. Mikäli toimitusta ei kuulu viiden pankkipäivän aikana, tarkista sähköpostisi roskapostikansio. Mikäli tilausta ei löydy, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme info@pehmosoppi.fi.

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Tilaukset toimitetaan ladattavina .pdf-tiedostoina, eikä niillä ole peruutus- tai palautusoikeutta. (https://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Ostaminen-myyminen-ja-sopimukset/verkkokauppa-posti-ja-puhelinmyynti-etamyynti/peruutusoikeus-etamyynnissa/)

Asiakaspalvelu

Pehmosopen asiakaspalvelun tavoitat info@pehmosoppi.fi tai arkisin klo 9.00-15.00 puhelimitse 044 4916171.