PehmoShop_kantokoppa_logo

PEHMOSOPPI

Käsityöohjeita vaatetukseen, leikkiin ja kotiin

Toimitusehdot

Pehmosoppi on Webbee oy:n (3193006-7) ylläpitämä verkkopalvelu ja -kauppa, jossa myyjänä on Webbee oy. Seuraavia tilaus- ja toimitusehtoja sovelletaan Webbee oy:n ja sen kuluttaja-asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa.

Webbee oy myy verkkokaupan kautta tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille (kuluttaja-asiakas) Suomeen. Kaikki sivustolla näkyvät hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Webbee oy pidättää oikeuden hinnan että toimitusehtojen muutoksiin.

Tilaaminen

Tilaaminen tapahtuu verkkokaupassa lisäämällä tuote ostoskoriin, vahvistamalla tilaus ja maksamalla tilaus maksupalvelussa.

Maksutavat

Tilauksen voi maksaa luottokortilla Stripe-maksupalvelun avulla. Stripe-palvelussa luottokorttitiedot siirtyvät suoraan maksunvälittäjälle, eivät Pehmosopelle.

Tilausvahvistus

Kun olet tehnyt tilauksen, sähköpostiisi tulee vahvistus, että tilauksesi on vastaanotettu.

Toimitus

Stripe-maksutavan kautta tilattujen tuotteiden latauslinkki lähetetään heti onnistuneen maksun jälkeen siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka tilauksen yhteydessä ilmoitit. Jos latauslinkkiä ei tule, tarkista roskapostikansio, jos sielläkään ei ole linkkiä, ole yhteydessä asiakaspalveluun: info@pehmosoppi.fi.

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Tilaukset toimitetaan ladattavina .pdf-tiedostoina, eikä niillä ole peruutus- tai palautusoikeutta (https://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Ostaminen-myyminen-ja-sopimukset/verkkokauppa-posti-ja-puhelinmyynti-etamyynti/peruutusoikeus-etamyynnissa/).

Asiakaspalvelu

Pehmosopen asiakaspalvelun tavoitat info@pehmosoppi.fi tai arkisin klo 9.00-15.00 puhelimitse 044 4916171.

Tilaa PehmoShopin uutiskirje

Pehmolelun kantokoppa ohjeet

PehmoShopin uutiskirjeen tilaamalla hyväksyt PehmoShopin tietosuojaehdot. Uutiskirjeen tilaamisen voi lopettaa milloin tahansa.