PehmoShop_kantokoppa_logo

PEHMOSOPPI

Käsityöohjeita vaatetukseen, leikkiin ja kotiin

PehmoShop käsityöohjeita leikkiin, kotiin ja asusteisiin

PehmoShop on juuri auennut ja ensimmäinen ohje, pehmolelun kantokoppa, on myynnissä. Tulossa on lisää ohjeita ja ideoita käsitöiden ystäville sekä ilmaisia että maksullisia. Pehmoshop tarjoaa ohjeita leikkiin, kotiin ja asusteisiin, siis kaikkeen pehmoiseen ja ihanaan. PehmoShopin ei ole tarkoitus olla vain kauppa vaan myös inspiraation ja avun lähde.

Pehmon kantokoppa

Rakkaus käsillä tekemiseen on periytynyt

 

PehmoShop on saanut alkunsa rakkaudesta ompeluun ja käsitöihin. Omat mummuni ovat olleet innokkaita käsitöiden tekijöitä. Isänäidin neulomia pitsiliinoja on edelleen kaapissa ja äidinäidin ompelema juhlamekko sopii nyt omalle lapselleni. Oma äitini puolestaan on kyltymätön neuloja. Hänelle voin viedä pinon lankakeriä ohjeen kera ja saada takaisin valmiin neuleen.

Käsityöt ovat siis varmasti jonkinlainen verenperintö, tai ainakin olen niiden tekemiselle aina altistunut. Ompelu on aina ollut mieluisin käsityön muotoa. Ja sitä olen harrastanut jo vuosikymmeniä; yläasteella ompelin itselleni toppeja ja hameita äitini vanhalla Singerillä. Olen ommellut vuosien varrella monenmoista: vanhojenpäivän tanssipuvun, bodeja vauvoille, pöksyjä taaperoille ja takkeja itselleni ja lapsille ja niin edelleen.

Käsityöläisyys ammattina

Käsityöläisyys oli jo lukioikäisenä yhtenä vaihtoehtona, kun mietin tulevaa ammattia. Mutta en halunnut pilata hyvää harrastusta tekemällä siitä ammatin. Myöhemmin mikään yritysidea ei ole tuntunut sellaiselta, että se lyö leiville. Nyt oman digitaaliseen markkinointiin keskittyvän Webbee-yrityksen myötä sain mahdollisuuden tehdä pienen sivuloikan käsitöiden puolelle. Toivottavasti niin että käsityöt säilyvät edelleen myös rakkaana harrastuksena.

Vinkkejä ja inspiraatiota​

Ohjeiden lisäksi haluan jakaa PehmoShopissa myös neuvoja ja niksejä erityisesti ompeluun liittyen. Olen ommellut aktiivisesti vuosia, ja jotain jaettavaa on tarttunut vuosien varrella matkaan mukaan. Onko sinulla jokin ompeluun liittyvä aihe tai pulma, josta haluaisit saada lisätietoa? Kommentteihin voi laittaa ehdotuksia ja kysymyksiä!

Uusia ohjeaihoita on jo useita varastossa odottamassa muokkaamista valmiiksi ohjeeksi. Tulossa on ainakin pienempi ja helpompi versio pehmolelun kantokopasta ja ilmaisten ohjeiden puolelle tiskirätin neulontaohje.

Jos haluat ensimmäisten joukossa saada tiedon uusista ohjeista ja vinkeistä, tilaa uutiskirje! Se kilahtaa digitaaliseen postiluukkuun vain silloin kun PehmoShopissa on jotain uutta tai muuta mielenkiintoista on meneillään. Ei siis joka viikkoisia spämmiläehtyksiä!

Pehmolelun kantokoppa.

Tilaa uutiskirje

Jos haluat ensimmäisten joukossa saada tiedon uusista ohjeista ja vinkeistä, tilaa uutiskirje! Se kilahtaa digitaaliseen postiluukkuun vain silloin, kun PehmoShopissa on jotain uutta tai muuta mielenkiintoista on meneillään. Ei siis joka viikkoisia spämmilähetyksiä!

Uutiskirjeen tilaamalla hyväksyt PehmoShopin tietosuojaselosteen. Uutiskirjeen tilaamisen voi keskeyttää koska tahansa.

Tilaa PehmoShopin uutiskirje

Pehmolelun kantokoppa ohjeet

PehmoShopin uutiskirjeen tilaamalla hyväksyt PehmoShopin tietosuojaehdot. Uutiskirjeen tilaamisen voi lopettaa milloin tahansa.